Ψηφιακές εκτυπώσεις κάρτες σχέδια autocad ημερολόγια σταντ αφίσες κατάλογοι flyers RollUp T-Shirts επιγραφές

Επαγγελματικές κάρτες

Επαγγελματικές κάρτες.

Τώρα η NEW- START σας προσφέρει τις επαγγελματικές κάρτες σας, σε  24 ώρες από την παραγγελία.

Δίνοντας βάση στην λεπτομέρεια, στο χρώμα, στο χαρτί, επιτυγχάνουμε την άριστη ποιότητα, έτσι ώστε να έχετε μια πραγματικά  επαγγελματική κάρτα, κάτι που σας αντιπροσωπεύει  με τον καλύτερο τρόπο.

 

Στην εταιρεία μας, έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα από δεκάδες χαρτιά και με την βοήθεια του άριστα εκπαιδευμένου γραφίστα μας, είναι βέβαιο ότι θα αποκτήσετε τις επαγγελματικές κάρτες που ποιοτικά και αισθητικά σας ταιριάζουν σαν επαγγελματία.
Οι εκτυπώσεις καρτών πραγματοποιούνται σε ψηφιακά πιεστήρια Xerox.
Χρησιμοποιούνται για να προβάλουν την επιχείρηση ή ένα άτομο με συγκεκριμένη ιδιότητα. Ένας αποτελεσματικός τρόπος για να δώσετε όλες τις πληροφορίες για εσάς χωρίς να σας βλέπουν. Οι επαγγελματικές κάρτες θυμίζουν στους άλλους τις υπηρεσίες που παρέχει ο ιδιοκτήτης τους.
Υπάρχουν πολλά μεγέθη για μια επαγγελματική κάρτα. Όλα τα πορτοφόλια όμως έχουν θήκες που είναι για πιστωτικές κάρτες διάστασης 8,5 Χ 5,5 εκατοστά. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να χρησιμοποιήσετε το σωστό μέγεθος που θα μπορούσε να χωρέσει σε αυτές τις θήκες. Αν η κάρτα σας δεν χωρέσει σε μια τέτοια θήκη τότε ο πελάτης μπορεί να την χάσει ή ακόμα και να την πετάξει.

 

Διαστάσεις:
Χώρα
Διαστάσεις
Ιρλανδία, , Ιταλία,  Ηνωμένο, Βασίλειο, Γαλλία, Γερμανία, Ελλάδα, Ολλανδία,  Ισπανία,  Ελβετία,  Βέλγιο
85x55
ISO/IEC, 7810 ID-1, Πιστωτικές κάρτες
85.60 × 53.98
Αυστραλία,  Δανία,  Νέα, Ζηλανδία,  Νορβηγία, Ταϊβάν, Σουηδία, Βιετνάμ
90 × 55
Ιαπωνία
91 × 55
Χονγκ, Κονγκ, Κίνα, , Σιγκαπούρη
90 × 54
Καναδάς, Ηνωμένες Πολιτείες
88.9 × 50.8
Ιράν
85 × 48
Καναδάς, Ηνωμένες Πολιτείες
88.9 × 50.8
Αργεντινή, Βραζιλία Τσεχία Φινλανδία Ουγγαρία, Ισραήλ Καζακστάν Πολωνία Ρουμανία, Ρωσία, Σερβία ΣλοβακίαΣλοβενία ​​ Ουκρανία Ουζμπεκιστάν Βουλγαρία Λετονία Μεξικό, Νότια Αφρική
90 × 50
 

 

Η πλαστικοποίηση ΔΕΝ είναι σαν και αυτή της αστυνομικής μας ταυτότητας. Είναι ένα ψιλό φύλλο ζελατίνης ματ ή ιλουστρασιόν το οποίο κολλάει πάνω στην κάρτα. Πολλές φορές τόσο λεπτό που μπορεί να μην γίνει αντιληπτό παρά μόνο αν η κάρτα σχισθεί. Η ζελατίνη αυτή καθιστά την επαγγελματική κάρτα πιο ανθεκτική σε υγρασία και τσαλακώματα.
το βάρος δεν πρέπει να είναι λιγότερο από 280γρ σε κανονικό χαρτί και 250 για ειδικό χαρτί.
Γραμματοσειρές
Mια με δυο το πολύ γραμματοσειρές οι οποίες πρέπει να μοιάζουν μεταξύ τους. Οι φωτογραφίες πρέπει να είναι με τέτοιο τρόπο τοποθετημένες που πρέπει να κάνουν το οποιοδήποτε κείμενο να είναι ευανάγνωστο.
Ειδικά χαρτιά
Αν θέλετε να εντυπωσιάσετε και μπορείτε να διαθέσετε 10 έως 20 ευρώ επιπλέον μπορείτε να τυπώσετε την επαγγελματική σας κάρτα σε κάποιο ειδικό χαρτί (σαγρέ – ιριδίζον κλπ). Αυτό είναι κάτι μου μπορεί να εντυπωσιάζει τον υποψήφιο πελάτη σας. Προσοχή όμως στις υπερβολές.
Ποσότητα
Τυπώστε μόνο τις κάρτες που χρειάζεστε και όχι παραπάνω. Ειδικά αν είναι κάτι που κάνετε πρώτη φορά. Μην σας ενθουσιάζει μια καλύτερη τιμή στα περισσότερα τεμάχια. Συχνά αλλάζουμε τηλέφωνα, διευθύνσεις, λογότυπα ή ακόμα και ειδικότητα. Θα ήταν πολύ άσχημο να δώσετε μια επαγγελματική κάρτα με σβησμένο τηλέφωνο ή κάτι παρόμοιο. Γι αυτό θυμηθείτε: Τυπώστε μόνο αυτές που χρειάζεστε.
Πηγη : Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια