Ψηφιακές εκτυπώσεις κάρτες σχέδια autocad ημερολόγια σταντ αφίσες κατάλογοι flyers RollUp T-Shirts επιγραφές

Διαφήμιση σε κούπες καφέ

Δεν πρόκειται για μια έκπληξη ότι ένα απλό καφέ ποτήρια μπορεί να είναι ένα πολύ καλό εργαλείο προώθησης για την επιχείρησή σας. Είναι μια λεπτή, αλλά πολύ αποτελεσματικού διαφημιστικές εργαλείο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να σας προϊόν, η μάρκα ή η υπηρεσία γνωστή σε άλλους. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τον τρόπο για την προώθηση της επιχείρησής σας με κούπες καφέ, να μεταβείτε μέσω του ακόλουθου άρθρου.

Add a comment (0)

περισσότερα

Φτιάξτε μπλουζάκια με τις δικές σας εκτυπώσεις

Εκτυπώστε ό,τι μπορείτε να φανταστείτε πάνω στα μπλουζάκια σας ή στα μπλουζάκια των παιδιών. Είναι πανεύκολο! Θα χρειαστείτε:

  • Μπλουζάκι (ή άλλο ρούχο της επιλογής σας)
  • Σιδερότυπο χαρτί για ύφασμα (θα το βρείτε στα καταστήματα με αναλώσιμα ηλεκτρονικών υπολογιστών)
  • Έγχρωμο εκτυπωτή
  • Σίδερο

    Add a comment (0)

περισσότερα

Διαφήμιση σε αυτοκίνητο Car advertising

Η μέθοδος διαφήμισης car advertising ειναι η πιο ξεκούραστη αλλά εξίσου πρωτότυπη μέθοδος!

 

Δείτε πως λειτουργεί στη σελίδα που βρήκαμε πιο κάτω.

Τι χρειάζεται? Ένα αυτοκίνητο ανεξαρτήτως χρώματος κ μάρκας και έναν οδηγό. Διαλέγεις το προϊόν/υπηρεσία που θα διαφημιστεί πάνω στο όχημα σου με αυτοκόλλητο(ελεγμένο ειδικά για αυτοκίνητα και με πιστοποιητικά προδιαγραφών HASP και ISO) δηλώνεις συμμετοχή και αφού συμπληρώσεις ένα τηλέφωνο για να επικοινωνήσουμε μαζί σου τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνουμε εμείς. Ένας συνεργάτης του site έρχεται για να κολλήσει το ειδικό αυτοκόλλητο στο όχημα σου αλλά και για να το ξεκολλήσει αφού ελέγξει ότι έχεις οδηγήσει τα απαιτούμενα χιλιόμετρα στο χρονικό διάστημα που σου έχει ζητηθεί. *ΠΡΟΣΟΧΗ η συγκεκριμένη μέθοδος λυπούμαστε αλλά προς το παρόν είναι διαθέσιμη μόνο εντός Νομού Αττικής.

Πηγή : http://www.ginediafimisi.gr/default.php?pname=FindAd&la=1&la=1

Add a comment (0)

Διαφημίσεις σε κτήρια

Ο τρόπος διαφήμισης ποικίλει, άλλοι χρησιμοποιούν τηλεοπτικά σποτάκια, άλλοι ταμπέλες και άλλοι ολόκληρα κτήρια. Δείτε στη συνέχεια φωτογραφίες από τις καλύτερες διαφημίσεις σε κτήρια!

Add a comment (0)

περισσότερα